Svårt med överskrift……

april 28, 2010

Tja!

Är inte på riktigt blogghumör men jag skriver lite ändå ;)
Imorgon är det engelska nationella skriftligt och jag är grymt otaggad. Man ska skriva nått covering letter. Tråkigt! Men så är det, hoppas det kommer något roligt till som man kan skriva om.

Idag skulle jag och pappa åka och köpa däck till min cykel (mitt har spruckit, när jag behöver det som mest). Jag fick övningsköra till Sportex men där va det helt slut. Så vi åkte till biltema och kolla där. Fanns typ 1000 däck men inte ett sånt som vi skulle ha! Galet, så vi fick åka hem igen. Övningskörning blev det iallafall!!

Nu MÅSTE jag stänga av den här dumma apparaten. Den förstör mitt liv ibland. Sitter här som en zombie och kan INTE gå härifrån. Även fast ingen uppdaterat på facebook och alla andra sidor är tråkiga. Herre. Jag måste ge mig!

Godnatt nu alla pussisnuttar! (snattade sofies mest använda ord) ;)

7 Responses to “Svårt med överskrift……”

  1. Detsamma vännen! Kört hååårt , haha :D

  2. Hoppas provet gått bra :-) , imorgon drar jag till NY, vill du beställa ngt?

    Puss och kram, syns om ngra veckor!

  3. haha känner igen mig i det där med datorn..man sitter bara här som en jäkla zombie utan att egentligen göra något! :p

  4. inside of a amazing profession to feed them to the nearby boxing clubs to even further their occupations Coach Purses. For a governor belonging to the city and guilds institute and as master of your Clothworkers’ Agency [url=http://www.celinehandbags59.com][b]Celine Luggage Bag[/b][/url].&&&&&&&

  5. ******
    considering that money employees members could potentially be glad to disclose Nike NFL Jerseys

  6. ******
    aside utilizing some detail originating from each one of them Michael Kors Outlet

  7. Main center at night and think of how near cousin Cheap Jordans

Leave a Reply




Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu